Bijuteriile nu sunt doar de decor. Acestea nu sunt facute doar sa atarne in jurul gatului, pe degete sau in urechi. Sunt mult mai mult decat atat. Gandeste-te la asta; bijuteriile sunt oferite cadou pentru zile de nastere, aniversari, Zilele Mamei, Zilele Tatalui, Craciun etc.
Nu numai ca reprezinta un cadou grozav, dar sunt mai mult decat atat. Acestea pot reprezenta un semn de prietenie si iubire; unii oameni nu isi scot niciodata bijuteriile, altii pastreaza piese doar pentru ocazii speciale, iar altii isi schimba bijuteriile in fiecare zi, in functie de cum se simt, unde merg si ce poarta.
Se spune ca purtarea bijuteriilor este cea mai timpurie forma de autoexprimare artistica atribuita oamenilor, deoarece bijuteria a fost facuta si purtata initial pentru a face pe oricine le purta, de fapt, sa iasa in evidenta din multime.
Apoi, asa cum se intampla adesea lucrurile, bijuteriile au devenit un semn de bogatie, deoarece oamenii purtau pietre si materiale care le-ar arata bogatia si statutul si, in mod realist, acelasi lucru s-ar putea spune si astazi, ganditi-va la regina cu bijuteriile ei de pe coroana si diamantele pe care le are. Totusi, acestea sunt mai importante decat atat, si pentru multi oameni bijuteriile semnifica ceva aparte, deoarece le-au obtinut de la cineva special sau dintr-un loc special si le-ar putea aminti de o perioada sau de un loc. Bijuteriile ar putea fi transmise chiar si in familie.
Apoi, exista si pietrele care reprezinta lunile si semnele stelare si sunt pietre pretioase si cristale despre care se spune ca sunt capabile sa vindece sau sa previna bolile. Bijuteriile sunt mult mai mult decat un decor si iata de ce ne plac atat de mult:
Poti alege dintr-o varietate mare
Fie ca mergi la o inmormantare, la o ceremonie de decernare a premiilor sau doar la o cafea, exista ceva potrivit pentru fiecare ocazie si exista foarte multe piese diferite de bijuterii din care sa alegi. Colierele, cerceii, inelele si bratarile, fiecare au mai multe optiuni, de la cele mai simple lanturi din argint, aur sau placate, pana la un colier elaborat cu diamante.
Exista atat de multe materiale diferite, pietre diferite, pietre pretioase diferite, culori diferite, modele diferite incat vei putea intotdeauna sa gasesti ceva care sa iti placa si vei putea intotdeauna sa gasesti ceva potrivit pentru fiecare ocazie.
Bijuteriile reprezinta cireasa de pe tort
Ai patit sa te imbraci intr- o tinuta frumoasa, ti-ai ales pantofii, geanta, ti-ai aranjat parul si machiajul, dar ai realizat ca iti lipseste un lucru? Bijuteriile tale! Acestea nu sunt doar cireasa de pe tort, deoarece sunt mult mai importante. Bijuteriile completeaza aspectul si, fara bijuterii, multi oameni spun ca se simt goi. Fie ca este vorba de blugi si un tricou cu o simpla pereche de stifturi sau de o rochie de bal cu un choker cu diamante , nu conteaza; bijuteriile sunt la fel de importante pentru orice tinuta.
In cazul in care acestea sunt importante si pentru tine, poti gasi o varietate de bijuterii si ceasuri de lux AGS Jewelry chiar aici!
De ce oamenii iubesc auriul?
Companiile folosesc algoritmi genetici pentru a dezvolta cromaturile si pentru a viza emotiile specifice pe care doresc ca oamenii sa le experimenteze in ceea ce priveste produsul sau marca lor. Se dovedeste a fi destul de puternic. De exemplu, o companie ar putea, de exemplu, sa doreasca sa transmita ideea ca produsul lor este moale si cald.
Apoi am incepe cu imagini in prim-plan cu pete de lucruri moi, cum ar fi blana unui iepure si puful unei gasca, si lucruri calde, cum ar fi jarul stralucitor de carbune sau un apus de soare cald, a explicat Hoffman. Acelasi lucru ar putea fi aplicat pentru a evoca emotii legate de aur – cum te face sa te simti?
In Roma antica si in Europa medievala, legile somptuare interziceau oamenilor sa poarte prea mult aur – sau sa nu-l poarte deloc, cu exceptia cazului in care proveneau dintr-o familie nobila.
Frunza de aur a fost folosita in mod generos in lucrarile de arta care a sugerat statutul patronului care a comandat-o. Toate societatile pretuiesc aurul si investitiile in aur au supravietuit de secole prin marketing – chiar glorificate.
(Gold) poarta cu el mesajul ca ar trebui sa-l detii. Este un raspuns invatat, conditionat, a spus Eiseman – dar nu atat de mult incat sa devina lipicios, adauga ea. In cultura populara, muzicienii isi etaleaza bling-ul de aur. Mesajul de baza este ca sunt buni in ceea ce fac si au adunat multa bogatie. In multe culturi, cuvantul pentru bani deriva din cuvantul pentru aur. In China, ideograma pentru bani este ideograma pentru aur, a spus Oakley.
Aurul continua sa fie prezent in mare masura in religie si ritualuri religioase deopotriva. Decoreaza regaliile papale, turlele, cupolele si minaretele templelor, bisericilor, manastirilor si moscheilor din intreaga lume.