Vara, seara sau la mijlocul sezonului, poate fi purtata mulata, dreapta sau casual. Cum sa alegi o jacheta care ti se potriveste si cum sa stralucesti cu ea? Haide, iti spunem totul, ca sa stii cum sa porti o jacheta!

Alege o jacheta in functie de tipul tau de corp

Femeile doresc sa poarte jachete care sa le alungeasca si sa le rafineze silueta. Chestia este ca o silueta este unica pentru fiecare persoana, asa ca atentie la proportii! Acesta este cel mai important lucru atunci cand alegeti o jacheta. O jacheta este ca o piesa reprezentativa, iti va reprezenta personalitatea, look-ul, este primul lucru pe care oamenii il vad la tine si ceea ce isi amintesc, deci putem petrece ceva timp sa alegem jachete scurte sau lungi de dama, nu?

Alegerea unei jachete atunci cand sunteti scund

Evitati jachetele prea lungi. Contrar credintei populare, lungimea nu va va lungi silueta, ci o va taia. Asa ca va trebui sa intelegi, opteaza pentru jachete mai scurte, mai ales daca esti foarte scunda. Toata lungimea picioarelor va fi vizibila, iar silueta va fi bine definita la prima vedere. Esti un pic mai plinuta? Alege o jacheta usor mulata, evazata in partea de jos daca ai o burtica mica si care se opreste la mijlocul feselor. Daca aveti solduri largi, acestea vor parea mai mici, iar privirea va fi atrasa in mod natural spre talia dvs. feminizata.

Purtarea unei jachete atunci cand esti inalt

La fel ca in cazul tuturor tipurilor de corp, trebuie sa gasesti o jacheta care sa se potriveasca cu proportiile tale. Daca esti inalt, sunt sanse ca membrele tale sa fie lungi, asa ca va trebui sa alegi o jacheta cu maneci lungi. Va puteti permite sa fiti putin pretentioasa pentru a evita un look clasic care ar putea parea putin cam larg. Asadar, alege modele feminine cu curele sau maneci bufante.

Alegerea unei jachete atunci cand esti curbata

Exista jachete pentru toata lumea, si doar pentru ca esti imbracata intr-un stil curbat nu inseamna ca trebuie sa alegi o jacheta cu talie trapez sau imperiu. Nu credeti ca va vor face sa pareti mai slaba, ci va pot face sa pareti mai grasa, facandu-va mai lata. Daca aveti solduri late, acestea vor parea si mai late, chiar daca burta pare mai mica. Ideal este sa purtati o jacheta dreapta daca nu puteti purta una mulata. O croiala mulata este mai indrazneata si iti va sublinia dorinta de a-ti arata corpul, asa ca nu ezitati sa va puneti sanii mari in evidenta, doamnelor, veti fi si mai frumoase si mai sexy!

Ce culoare de jacheta ar trebui sa port?

Fiecare are o culoare care i se potriveste mai bine decat alta. De exemplu, daca aveti pielea inchisa la culoare, culorile calde va vor sta foarte bine, in timp ce pe pielea deschisa, acestea va pot intuneca tenul. Nu ezitati sa cereti sfatul unei vanzatoare sau al unei prietene de incredere, care va va spune sincer ce parere are despre alegerea voastra.