Regisztráció

Jelen űrlap kitöltésével a csíksomlyói pápalátogatásra regisztrál.

További személyek a családból

A regisztrációt végző személy elfogadja, hogy személyes adatait a PONTIFEX.RO a vonatkozó jogszabályban (Európai Unió új adatvédelmi rendelete, a General Data Protection Regulation) leírtak szerint kezeli. Harmadik félnek azokat nem adja át és a pápalátogatás után, 2019. július 1-jén adatbázisából törölni fogja.

Aktuális

A romániai magyar katolikusok számára szerkesztett Vasárnap katolikus hetilap és Romkat.ro katolikus portál nevében kerestük meg Miguel Maury Buendía  pápai nunciust, a Vatikán romániai nagykövetét azzal a kéréssel, hogy kérdéseinkre válaszoljon, olvasóinkkal ossza meg gondolatait a pápalátogatás előkészületeiről.

Kolozsváron elkezdődött a pápaváró rendezvények sorozata a Szent Mihály plébánia és nőszövetség rendezésében. Március 5-én Csiszár Klára pasztorálteológus abba a teológiai gondolkodásmódba vezette be a hallgatóságot, amely Ferenc pápa tetteit és szavait jellemzi, s amelyek a II. vatikáni zsinat szellemiségével jellemezhetőek, célul tűzik ki a teremtett világ egészének védelmét, a kisemmizettek és peremre szorultak pártfogását.