Összefoglaló információk a regisztrálással kapcsolatban

A regisztrációról általában

Ferenc pápa csíksomlyói szentmiséjére csoportos és egyéni regisztráció lehetséges. A családos regisztrációt is egyéni módon kell kezdeni, az űrlap alján adjuk hozzá a családtagokat, egy sorba egy nevet írjunk! Egy regisztráló személy saját magán kívül további 10 személyt adhat hozzá a regisztrálásához. Kiemelten fontos a megadott adatok pontosságára figyelni, amennyiben az e-mail cím nem pontos, nem tudjuk majd kézbesíteni a belépőket.

Csoportos regisztráció

A csoportos regisztrációt részesítjük előnyben, az oltárhoz közelebb eső helyeket a csoportok foglalják el.

A csoportos jegyekre nem lesz ráírva a csoporttag neve, tehát ha a listára felírt név nem talál a személyazonossági adatokkal, a szektorba való bejutásnál nem jelent akadályt. A csoportokért a csoportvezető felel. A csoportvezetőnél legyen személyi igazolvány. A csoportvezető feladata, hogy a regisztráció lezárásáig eljuttassa a csoportjának névsorát és saját adatait a  https://pontifex.ro/hu/content/letoltesek oldalon található minta szerint. A listákat a pontifex@romkat.ro e-mail címre várjuk, a csoportos regisztráció a lista leadásáról kapott visszaigazolás után tekinthető véglegesnek.

Egyéni regisztráció

Az egyéni jegyeken rajta van a bejelentkező neve, ezt a jegyet az egyénileg regisztrált elektronikusan kapja meg. Ezt a jegyet ki kell nyomtatni és a személyi igazolvánnyal együtt kell felmutatni  az ellenőrző szerveknek.

Speciális igényű zarándokok szektora

A speciális igényű regisztrálók (idősek és betegek, kisgyermekes családok, vagyis mindazok, akik szeretnének a pápai misén részt venni, de nem vállalják, hogy kimenjenek  a nyeregbe) a Jakab Antal előtti téren kapnak helyet, ahol kivetítőn követhetik a pápai misét.

Mi történik, ha nem regisztrálunk?

Aki nem regisztrált, az is részt vehet a pápai misén, de előreláthatólag csak távolról fogja az oltárteret látni, illetve kivetítőn követheti a pápai szentmisét.

Regisztrációs határidő: 2019. április 22.

REGISZTRÁCIÓS ŰRLAP

pontifex.ro

 

 

Aktuális

Illusztráció (faültetés)

A Csíki Közbirtokosságok Szövetsége, a Csíki-medence közbirtokosságainak és erdőtársulásainak legnagyobb részét tömörítő egyesület, a 2019. évi erdősítési programját Ferenc pápa csíksomlyói látogatásának tiszteletére ajánlja fel, szimbolikus ajándékképen is a természet iránti felelősségre és felelős gazdálkodásra intő Szentatyának.