De multe ori am auzit ca investitia in imobiliare este profitabila, pentru ca este sigura, cu risc scazut si puteti avea, de asemenea, beneficii multiple. Dar unul dintre cei mai importanti factori ar fi sa aveti un capital economisit care va permite sa cumparati o proprietate.

O alta optiune ar fi sa o cumparati prin banca; Deci, daca doriti sa stiti de ce cumpararea unei proprietati este o investitie buna, ar trebui sa luati in considerare urmatoarele sfaturi inainte de a alege o casa sau un apartament. Alege o Garsoniera spatioasa – Brancoveanu – Carrefour Grand Arena.

Zona buna

Acesta este unul dintre cele mai importante puncte, deoarece zona trebuie sa fie sigura. Acesta fiind unul dintre cele mai critice puncte, deoarece securitatea este esentiala pentru reevaluarea unei proprietati. Daca proprietatea se afla in jurul unui parc, proprietatea are mai multa valoare. De asemenea, daca este situat intr-un cartier bun, acest lucru creste pretul sau.

Proiectia pietei

Astazi este momentul ideal pentru a cumpara, deoarece boom-ul imobiliar a inceput in 2004. Deoarece acest lucru sa intamplat deja, este timpul sa se proiecteze pentru a cumpara o proprietate, deoarece situatia imobiliara este stabila si se pare ca nu exista nici un nou boom care vine.

Vechimea proprietatii

Este important sa stim cat timp are o proprietate, adica anii antichitatii. Acest lucru afecteaza si pretul stipulat, cu cat este mai modern, valoarea sa va fi mai mare. Dimpotriva, daca are deja cativa ani, valoarea sa v-a scadea.

Starea bunului

Proprietatea trebuie construita in conformitate cu reglementarile de constructie care definesc un oras. Pentru ca genereaza un impact mare asupra proprietatilor, cu atat mai mult atunci cand nu sunt terminate. Planurile, anii antichitatii, daca se deterioreaza sau in remodelare ar trebui revizuite. Acest lucru afecteaza, de asemenea, pretul de vanzare.

Iluminat

Este esential ca o proprietate sa aiba ferestre mari si iluminare buna, deoarece o proprietate iluminata cu lumina naturala va fi mai profitabila decat una intunecata.

Tipul de proprietate

Trebuie sa alegeti tipul de proprietate care vi se potriveste cel mai bine. Fie ca este vorba de un apartament sau de o casa. In prezent, este dificil sa inchiriezi o casa de unul sau doua etaje. Mai usor de inchiriat este un apartament cu doua dormitoare decat cu trei. Un apartament pentru o singura persoana, de aproximativ 200m2, va fi chiar mai usor de inchiriat.

Pe langa cumpararea unui loc de afaceri care include parcare, va fi o investitie buna. Luati in considerare zona in care urmeaza sa o cumparati si posibilii chiriasi, deoarece inchirierea acesteia necesita persoane responsabile care nu vor avea probleme atunci cand va platiti plata lunara.

Cumpararea unui apartament ca o investitie pe termen lung

Mai mult decat crearea unei averi de familie, un apartament propriu poate deveni o sursa stabila de venit.

Ai ajuns deja la o anumita stabilitate economica si te-ai saturat sa platesti o chirie lunara pentru ceva ce cu siguranta nu este al tau.

Daca in mintea ta ai spus da la ambele declaratii, atunci esti gata sa investesti intr-o casa.

Ca parte a cresterii fiecarui adult, un loc propriu de a trai este un semn al unui oarecare succes in fata societatii, dar mai mult decat atat, inseamna sa poti avea un spatiu pe care cu siguranta il poti numi „casa mea”.

Cumpararea unei proprietati nu este doar sinonima cu un loc de locuit, ci si o investitie pe termen lung care poate deveni chiar o sursa de venit.

Deci, fie ca este vorba de a crea o avere de familie, de a atinge o anumita stabilitate sociala si emotionala, sau pur si simplu sa investeasca in proprietati pentru a obtine mai mult avantaj monetar, avand propriul apartament este, fara indoiala, o optiune de a lua in considerare cu adevarat.

Atunci cand alegeti un proiect, trebuie sa tineti cont de locatie.

Cel mai convenabil lucru este ca cladirea este aproape de supermarketuri, magazine, restaurante, cafenele, acces usor la transportul public si rute alternative cum sa ajungeti acolo.

Acest lucru nu numai ca va face viata mai usoara pentru tine sau familia ta, ci creste si valoarea imobiliara a apartamentului daca decizi sa inchiriezi sau sa vinzi la un moment dat.

Centre precum spitale, scoli, cazarmi de politie si parcuri pot contribui considerabil la pret.

Odata ce locatia a fost decisa, este important sa stiti in ce moment al proiectului doriti sa investiti.

Exista site-uri axate pe consultanta financiara, si ele va propun trei momente cheie in care ar trebui sa luati in considerare cumpararea unui apartament: inainte de a fi construit, neutilizat sau folosit.

Daca este utilizat, este recomandabil sa evaluati proprietatea impreuna cu un evaluator de proprietati, precum si cu un expert in constructii pentru a va asigura ca totul este in ordine.