Regulile de baza pentru pielea corpului sunt aceleasi ca si pentru pielea fetei. Trebuie sa va spalati si sa aveti grija de ea zilnic, acordand atentie produselor pe care le folosim si temperaturii apei, care nu ar trebui sa fie prea fierbinte, deoarece incetineste circulatia.

Sub dus…

Spalarea doar cu mainile nu ofera o curatare temeinica, de unde si sfaturile noastre:

 

  • Utilizati zilnic cu cateva picaturi de produs, un burete de mare, cum ar fi buretele natural fagure de miere. Spre deosebire de buretele natural de matase, pe langa mentinerea calitatii mentionate mai sus, permite datorita firului cu care este facut, masajul si exfolierea dulce a pielii, lasand o senzatie placuta de curatare profunda si moliciune.
  • In ceea ce priveste fata, exista o gama larga de produse din fibre naturale, care reactiveaza circulatia si ajuta la tratamentul exfoliant de care corpul nostru are nevoie de doua ori pe saptamana.

Cele mai importante parti, care trebuie insistate sunt coatele, genunchii si coapsele. Pielea ta va fi plina de viata si moale la atingere.

Utilizarea unuia dintre aceste tratamente va ajuta la prevenirea formarii firelor de par chistice, pe langa faptul ca este foarte utila in cazurile de celulita.

Dupa dus…

„Periajul uscat” merita mentionat, este o practica inovatoare care nu numai ca stimuleaza circulatia sangelui, dar ajuta si sistemul limfatic sa elimine toxinele care sunt depuse in tesutul adipos, astfel incat impiedica formarea celulitei oferind vigoare si energie intregului corp.

Mainile si picioarele in cele mai bune conditii

Mainile noastre sunt, fara indoiala, cea mai aglomerata parte a corpului din punct de vedere comunicativ si functional. Sunt expuse continuu la actiunile agentilor atmosferici care dauneaza integritatii pielii si unghiilor.

Din acest motiv este important sa aveti grija de ELE, dar cum?

Primul pas ar trebui sa fie curatarea unghiilor. Un gest care trebuie facut zilnic, fie ca le porti scurte, lungi sau artificiale.

Sub unghii se depoziteaza 90% din bacteriile mainilor, astfel incat un mic gest cu o perie de unghii cu putin sapun este suficient pentru a mentine unghiile stralucitoare si curate si chiar pentru a scapa de problema enervanta a cuticulelor.

La fel se intampla si cu picioarele noastre, ascunse toata ziua in pantofi de tot felul, merita atentia noastra, pentru ca faptul de a avea grija de ele inseamna bunastare psihofizica pentru intregul organism.

Par de invidiat?

Fie ca este lung, scurt, neted sau cret, parul nostru joaca un rol fundamental in frumusetea noastra. In plus fata de ingrijirea lor cu produse naturale, cum ar fi balsamuri, sampoane, masti, creme si coloranti, este, de asemenea, foarte important sa se utilizeze perii si piepteni din lemn, deoarece acestea ofera o serie de beneficii:

  • Materialul este hipoalergenic si antistatic
  • Varfurile sale rotunde stimuleaza circulatia scalpului, intaresc foliculii de par si absorb excesul de grasime si impuritatile depuse in par.
  • Se maseaza intr-un mod delicat si nu-ti strica parul.

Relaxeaza-te total

Beauty Bio este locul din care poti cumpara tratamente de calitate pentru par.

In cele din urma, pentru o relaxare completa nu puteti rata accesoriile de masaj din lemn, care utilizate cu creme sau uleiuri esentiale ofera o bunastare maxima corpului nostru.

Cum poti avea grija de parul tau?

Tratamentele pre-samponare precum ungerea si masajul imbunatatesc circulatia sangelui pe scalp , va relaxeaza muschii, sporesc stralucirea si hranesc parul. De asemenea, restabileste continutul de umiditate, permite cresterea parului si repara varfurile despicate. Puteti alege dintre ulei de cocos, ulei de migdale, ulei de masline, ulei de ricin si altele asemenea. Evitati utilizarea uleiului mineral pe par.

Din cand in cand, aplicati ulei cald si infasurati capul intr-un prosop pentru a lasa uleiul sa-si faca treaba. Luati in considerare o masca pentru a calma cuticulele parului inainte de samponare. Ajuta la reducerea frecarii dintre firele de par in timpul aplicarii samponului.

Parul umed este fragil si predispus la rupere. Lasa-ti parul sa se usuce si apoi foloseste un pieptene cu dinti largi pentru a-ti peria parul. Acest tip de pieptene previne deteriorarea parului.

Daca totusi doriti sa utilizati un ondulator sau un aparat de indreptat sau un uscator, investiti mai intai intr-un ser bun cu protectie termica.

Tunde-ti parul la fiecare 6-8 saptamani pentru a scapa de varfurile despicate . Varfurile despicate se formeaza atunci cand parul este deteriorat din cauza coafarii termice, poluarii, fumatului, stresului si asa mai departe. Tunderea nu face ca parul sa creasca mai repede. Cresterea parului are loc la nivelul scalpului, dar tunderea asigura un par sanatos.

Hidratarea interna cuplata cu hidratarea externa este cheia pentru un par bine echilibrat si sanatos. Este posibil sa utilizati produse si uleiuri hidratante pentru ingrijirea parului, dar consumul de cel putin 3 litri de apa zilnic asigura o sanatate buna a parului.

Vom continua sa repetam ​​„esti ceea ce mananci”, atata timp cat vom scrie despre ingrijirea parului si a pielii. Parul tau este format din proteine ​​si aminoacizi . Are nevoie de nutritia potrivita pentru a creste bine si pentru a se mentine. Ouale, fructele de padure, nucile, pestele, legumele cu frunze verzi, cartofii dulci sunt cateva dintre numeroasele alimente grozave pentru un par sanatos.