Esti adepta modei? Iti place sa te imbraci mereu cu un stil aparte? Cauta aici cele mai noi tendinte in moda si accesorii… https://www.nutushopall.ro/.

Cum sa fii mereu fashion

Aflati elementele de baza ale modei. Probabil ca habar nu ai ce inseamna sa fii la moda. Daca nu sunteti sigura ce constituie un stil, puteti petrece putin timp invatand despre moda in sine. Poti cere sfatul prietenilor tai si iti poti evalua propria personalitate.

  • Daca nu sunteti familiarizati cu moda, probabil ca nu veti gasi util sa cititi despre cele mai recente stiluri. Este posibil sa aveti dificultati in intelegerea limbajului si terminologiei. In loc sa cititi despre moda, puteti cere unui prieten elegant sa va duca la cumparaturi. Lasa-l sa te ajute sa alegi tinutele la moda care iti favorizeaza tipul de corp.
  • Pentru a dobandi un bun simt al modei, trebuie sa incepeti prin a va examina personalitatea. In mod ideal, alegerile tale vestimentare ar trebui sa exprime ceva despre tine ca persoana. Incearca sa intocmesti o lista cu trasaturile tale de personalitate si pasiunile pe care ai vrea sa le exprimi prin garderoba ta.
  • Incercati sa acordati atentie designului hainelor pe care le incercati si cumparati in magazine. Cine este designerul? Care este reputatia ta in lumea modei?
  • Incercati sa faceti o minima cercetare pentru a raspunde la toate aceste intrebarile atunci cand ajungi acasa.

Acordati atentie site-urilor de moda si blogurilor. Daca doriti sa fiti la moda, o modalitate buna de a ramane la curent cu cele mai recente tendinte si stiluri este sa urmati mai multe bloguri. Aceste site-uri va pot inspira despre cum sa fiti mai la moda.

  • Marcati cel putin 3 bloguri de moda sau site-uri web si explorati-le de cateva ori pe saptamana pentru a verifica actualizarile tendintelor si stilurilor
  • Instagram poate fi, de asemenea, o resursa excelenta daca doriti sa fiti la moda. Puteti urmari bloggerii al caror stil il admirati. De asemenea, puteti cauta etichete precum #ADD (tinuta zilei) pentru a gasi noi stiluri.

Adunati elementele de baza. Tendintele vin si pleaca, dar anumite elemente nu se desprind niciodata de stil. Trebuie sa stochezi elementele de baza si, din acel moment, sa combini si sa asortezi tinutele tale cu accesorii si alte articole vestimentare. De exemplu, un tricou alb frumos si curat este esential atat pentru barbati, cat si pentru femei. Il poti combina cu blugi sau pantaloni scurti pentru a obtine o tinuta clasica si minimalista.

  • Daca esti femeie, poti purta o rochie neagra mica, care nu se demodeaza niciodata de stil. Uita-te dupa o rochie neagra de baza, care favorizeaza tipul de corp. Fustele negre la lungimea genunchilor sunt, de asemenea, in mod constant in voga in randul femeilor.
  • Un blazer negru, pantaloni scurti negri, blugi negri si o camasa alba cu nasturi sunt considerate elemente care sunt intotdeauna la moda atat pentru barbati, cat si pentru femei. Puteti sa le amestecati si sa le potriviti cu o varietate de articole de imbracaminte diferite pentru a crea diferite tinute.

De ce le plac femeilor hainele?

De ce femeilor le place sa se imbrace? a intrebat Dr. Charles Theodore Ewart, in 1913. Sa concureze cu femeile? Sa le atraga atentia sotilor sau admiratorilor? Pentru propria lor placere? Nu.

Ewart a spus ca femeilor le placea sa se imbrace pentru ca sunt „putin nebune”. Ce s-ar fi gandit despre starul modei Posh Spice sau despre Kate Middleton (cu garderoba ei de 40.000 de euro pe an), femei care nu doar isi iubesc hainele, ci le adora?

Ewart, ofiter medical asistent principal la London County Lunatic Asylum, in Claybury, in Ilford, a tinut prelegeri unui public format exclusiv masculin de psihiatri la Societatea Regala de Medicina la 17 mai 1913. Un barbat casatorit, si-a bazat concluzie despre cercetarea stiintifica in laboratorul sau de patologie (unul dintre primele laboratoare din Marea Britanie), unde ii studiase pe cei „de o minte nesanatoasa”.

Un caz a fost o femeie in varsta de 48 de ani, pe care Ewart a numit-o „E”. Timp de 16 ani, a avut o manie de a se spala toata ziua, pentru ca credea ca pielea ei era plina de insecte si emana „un miros ciudat, neplacut”, iar acest lucru ii producea sentimente de dezgust si nedemnitate. Pastrandu-se scrupulos de curata, se simtea bine cu ea insasi.

Multe femei, a spus Ewart, au o manie similara de a purta haine frumoase. El a identificat doua tipuri: o femeie de „tip unu” este motivata de dorinta de a-si „isi pune in valoare” ultimele accesorii de moda — palarii de paie cusute manual, paltoane elegante de matase cu talie inalta si rochii de seara Flame Crêpe de Chine.

Avand mare grija de infatisarea ei, ea spera sa primeasca complimente si priviri de aprobare si le face pe alte femei geloase. Cu toate acestea, lucru surprinzator la aceasta femeie este ca ea este adesea neglijenta, chiar dezinteresata in aparenta  cand este singura, sau cand doar familia ei este prin preajma.

Chiar si atunci cand este „la parada”, partile nevazute ale imbracamintei ei sunt „de obicei de o ordine complet diferita de cea vazuta”.

Femeia de tip doi se imbraca pentru ca este „indragostita de frumos, delicat, delicat”. La fel ca pacienta care avea o manie pentru spalat, acest tip de femeie este obsesiv de grija si starea hainelor sale.

Eward a spus ca ar putea explica aceasta teorie in mod stiintific: miscarile musculare implicate in periajul hainelor, spalarea lor si agatarea  dadeau satisfactie creierului unei femei. Spre deosebire de „tipul unu”, aceasta femeie este minutioasa in ceea ce priveste starea lenjeriei ei (care este probabil din matase de cea mai buna calitate), in special in articolele cele mai apropiate de corp.