Ziua de nastere a copilului tau se apropie, cauti ideea care sa-i bucure si sa-i uimeasca? Asa ca vino si descopera o selectie de locuri originale pentru o petrecere de aniversare de neuitat in  Spatii si Locatii Petreceri Copii – Realitate Virtuala in Bucuresti. Vei gasi cu usurinta locatii petreceri copii pentru a sarbatori fiecare zi de nastere.

Ziua de nastere de neuitat

Spatii si Locatii Petreceri Copii – Realitate Virtuala in Bucuresti isi deschide portile pentru a organiza petrecerile de ziua de nastere ale copiilor tai intr-un mod original si de neuitat! „De la 7 la 77 de ani” vino si traieste un moment privilegiat intr-un cadru unic. O lume virtuala pentru o petrecere zgomotoasa!

Realitatea virtuala este o experienta captivanta intr-o lume virtuala, in care poti, de exemplu, sa te regasesti in carne si oase in jocul tau video preferat, sau chiar sa conduci o masina atunci cand nu ai deloc permisul de conducere. Realitatea virtuala este folosita pentru a induce senzatii stand intr-un singur loc. Alegerea jocului se face la fata locului si este diferita in functie de serviciile alese, dar per total poti face activitati tipice: joc de evadare, senzatii si descoperiri!

Unele jocuri pot fi jucate de mai multe persoane, pentru mai multa distractie. Spatii si Locatii Petreceri Copii – Realitate Virtuala in Bucuresti isi imbogateste catalogul zilnic pentr a va permite sa aveti o gama larga de activitati la dispozitie.

Ce este Realitatea Virtuala?

Datorita unei anumite casti, copilul tau devine un jucator central in jocul video si poate experimenta jocul ca si cum ar fi acolo. Datorita castii, se poate scufunda in inima unei lumi virtuale incredibil de bogate pentru o imersiune maxima si senzatii tari.

Tehnologia de realitate virtuala este atat de avansata incat da iluzia ca faci parte din joc. O experienta unica si uluitoare! Strigam, radem, sarim, ne lasam surprinsi, si uimiti de aceasta alta realitate.

Unde are loc o zi de nastere in realitate virtuala?

Aveti mai multe optiuni. Spatii si Locatii Petreceri Copii – Realitate Virtuala in Bucuresti va permite sa organizati petrecerea de ziua de nastere fie acasa, fie afara. Acasa, un muncitor anima cu toate echipamentele necesare dupa-amiaza sau afara, intr-o camera dedicata realitatii augmentate sau intr-o sala arcade.

Reguli de siguranta pentru copii

Un profesionist ii va indruma pe jucatori sa aleaga jocul potrivit, dar va oferi si instructiuni de siguranta inainte de inceperea unui joc. Instructorul va explica cum functioneaza jocul si va fi mereu prezent langa participanti pe tot parcursul jocului. Parintii si insotitorii pot sta si pot urmari meciul.

Desfasurarea activitatii

In functie de formula, de capacitatea de locuri a salii si de dotarea disponibila, copiii vor juca un joc impreuna sau unul dupa altul. Unele formule sugereaza ca fiecare copil sa ia pe rand in sedinte de cateva minute.

Ceilalti oaspeti pot sa intervina si sa urmareasca evolutia jocului pe ecranul televizorului conectat la joc, apoi pot interactiona cu jucatorul. Pentru o experienta mai captivanta si colaborativa, unii ofera sa se joace simultan. Prietenii lucreaza ca o echipa si impartasesc experienta impreuna. Ei fug, se ajuta reciproc sa avanseze in joc. De obicei, sesiunile de joc VR sunt scurte (3 minute) sau medii (10 minute).

Alte idei utile pentru o petrecere reusita

In momentul in care vrei sa organizezi o petrecere reusita nu uita in primul rand de faptul ca va trebui sa trimiti invitatii si daca vrei sa fie totul ca la carte, mai exact ca in filmele si desenele animate la care se uita copilul tau, nu este suficient sa il pui sa ii invite pe toti la petrecere, pentru ca va dori sa le inmaneze invitatii. Puteti face impreuna invitatiile si veti avea unele dintre cele mai interesante activitati de facut.

De asemenea, nu uita de mancarea de la petrecere. Chiar daca cei mici vor fi incantati peste masura de activitati, mai ales cand vine vorba despre realitate virtuala, gandeste-te la faptul ca copiii au nevoie si de mancare astfel incat sa ramana cu bateriile incarcate.

Sfatul nostru este sa nu te agiti pentru feluri de mancare complicate si sa mergi pe variantele care pot fi consumate cu mana. In felul acesta este mai simplu si mai usor pentru ei sa manance fara sa se murdareasca si fara sa piarda timpul.

Nu uita de dulciuri si nici de tort pentru ca fara ele o petrecere pentru copii nu mai este petrecere. Alege variante dragalase care sa te ajute sa obtii cele mai interesante rezultate la o petrecere, astfel incat copiii sa isi aduca aminte de ziua de nastere mult timp.

Tine cont de informatiile de mai sus si vei reusi sa faci o petrecere fabuloasa pentru copilul tau, astfel incat sa poti sa ii creezi cele mai fericite amintiri. Nu uita nici de poze si fa cat mai multe.