Ivory Residence este un complex modern in Bucuresti, unde poti sa iti cumperi apartamentul visurilor tale. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi apartamentul potrivit pentru tine si sa gasesti cea mai avantajoasa metoda de plata. Daca te intrebi de ce sa cumpri tocmai aici si de ce nu in alta parte, iti explicam in cele ce urmeaza toate avantajele pe care le obtii.

  1. Ivory Residence este un ansablu de calitate

Ivory Residence este un ansamblu rezidential de foarte mare anvergura in Pipera si curpinde 2 faze ale constructiei. Fiecare dintre ele implica 6 blocuri de locuinte si cate 1 bloc pentru parcari. In total, in acest complex vor fi 1200 de apartamente si 1400 locuri de parcare si boxe. In prima faza proiectul a fost ridicat si in lunile urmatoare se pot preda catre cumparatori dupa care se va trece la faza 2 lucrarile fiind finalizate in 2023.

Constructiile sunt facuti din pereti structurali din beton armat monolit si au plansee care au rolul de diafragma orizontala, astfel incat sa fie asigurata deformarea solidara in preluarea de forte orizontale a elementelor verticale structurale. Tipul acesta de constructie vine cu o rezistenta uriasa la fortele laterale si este asigurata in totalitate de pereti structurali din beton.

Peretii sunt grosi si la etajele superioare peretii pot ajunge pana la 25 cm, iar planseele vin cu o gropsime de 20 cm la parteri si etajul 1 si de 18 cm la etajele superioare.

Fundatia aleasa este radier general avand de fapt o fundatie directa, realizata ca planseu intors si care asigura o suprafata maxima de rezemare pe teren a constructiei. Tipul acesta de fundatie este utilizata datorita faptului ca aceste constructii au o inaltime optima astfel incat sa fie transmise incarcari importante pe teren si petnru ca radierul alaturi de elementele verticale din substol sa fie sub forma de cutie rigida si rezistenta. Tipul acesta de fundatie este utilizat deoarece constructia are o inaltime mare care are rolul de a transmite incarcari importante catre teren.

  1. Complexul este pozitionat in zona de nord

Acest ansamblu este pozitionat in Pipera, aproape de rodnul de la OMV, in spatele reprezentantei Toyota si are 2 cai de acces spre Bulevardul pipera. Datorita modului in care este pozitonat, viitorii locatari se vor bucura de acces facil in toate ariile de interes, pentru toata familia, inclusiv de transport in comun, infrastructura rutiera si spatii de relaxare sau de cumparaturi alaturi de instritutii de invatamant si de centre business.

Astfel, cei care cumpara o locuinta aici vor face o investitie pe termen lung foarte buna pentru ca vor gasi tot ce au nevoie intr-un singur loc, ceea ce este foarte important.

O astfel de alegere se va dovedi o solutie buna inclusiv pentru cei care acum isi intemeiaza o familie, pentru ca locatia este foarte aproape de alte zone importante din oras, astfel incat toti cei care cauta ceva durabil si pe termen lung sa gaseasca aici. Chiar daca in timp vor aparea si copiii, acestia au scoli in apropiere la care sa mearga.

  1. Racordare la utilitati

Complexul este racordat la utilitati astfel incat viitorii proprietari sa nu mai fie nevoiti sa plateasca bransarea si nici sa piarda timp pentru a face actele necesare. Practic, tot ce trebuie sa faci este sa iti aduci mobila si lucrurile si sa le asezi la locul lor, iar apartamentul va fi gata de utilizare. Este foarte avantajos acest aspect pentru ca a face acte pentru utilitati intr-un oras cum este Capitala este foarte costisitor atat ca bani, cat si ca timp. Pentru ca birocratia este aproape imposibila, cei care nu sunt racordati la utilitati pierd zile in sir la cozi la diferite institutii iar pandemia a facut totul si mai greu.

Toate aceste avantaje, alaturi de faptul ca vei fi mereu aproape de tot ce ai nevoie de la piete, la supermarketuri si sedii de banci, scoli si saloane de infrumusetare, fac ca Ivory Residence sa fie cea mai buna alegere atat pentru cei care locuiesc singuri cat si pentru cei care intentioneaza sa isi intemeieze o familie.

In plus, tinand cont de faptul ca vei avea si o parcare, dar si un loc de joaca amenajat pentru copii, scapi din start de doua probleme considerabile in Bucuresti – parcarea si supravegherea celor mici.

Nu mai trebuie sa iti mai lasi masina pe marginea drumului sperand ca nu se va intampla nimic cu ea si dormind cu grija in fiecare zi si nici nu va mai fi necesar sa stai mereu lipit de copilul tau si sa mergi mult pentru a ajunge la un loc de joaca, pentru ca il ai chiar in fata blocului, la o aruncatura de bat de tine, si il poti supraveghea pe cel mic chiar si de la balcon.