A pápalátogatást előkészítő liturgikus bizottság tagjai

A szervezési munka során az egyes bizottságok albizottságokkal, illetve további tagokkal bővültek, akik a munka hatékonyságát elősegítik. A liturgikus bizottság jelenlegi felállása:

P. Urbán János Erik OFM - a liturgiáért felelős bizottság főkoordinátora, kapcsolattartó a bukaresti és római felelősökkel, a  ferencesekkel, a helyi szervezőkkel.

Kiss Endre - a szolgálattevőkkel való kapcsolat, adataik, felkészítésük + adományok a felajánláshoz

László Attila - az oltártér berendezése, annak összes kellékével, és az oltár körül történő mindenféle esemény felelőse

Jánossi Imre és Csíki Szabolcs - a koncelebráns papok koordinálása, meghívottak, fiatalok, kórus áldoztatása + virágdíszítés + a mise előtti 90 perc és a mise utáni 30 perc szervezése, koordinálása

Csomós László - sekrestyék berendezése, sekrestyések, asszisztencia koordinálása

Ilyés Zsolt - miseruhák, stólák + zenei rész, kórus

László Rezső - hívek áldoztatása (sátrak, kelyhek, áldoztatók)

Noutăți

Verificare de securitate

Este important să subliniem faptul că toți pelerinii trebuie să se aștepte la un eveniment similar cu cel de Rusalii. În același timp, unicitatea și caracterul istoric al acestei ocazii, adică vizita Sfântului Părinte, necesită măsuri de securitate care sunt obișnuite și raționale în toate locurile în care Sfințenia Sa este prezent.

Accesul, poarta de securitate

Dacă ați efectuat o înregistrare individuală / de familie, în perioada 15-19 mai, ați primit pe adresa de e-mail pe care ați indicat-o, biletul pentru SECTORUL ROȘU.
 

Este posibil să nu fi primit încă biletul. VĂ RUGĂM SĂ VERIFICAȚI CONTUL SPAM / TRASH /MESAJE NEDORITE, deoarece este posibil ca biletul să fie acolo.
 

Badgeurile de presă pentru jurnaliștii acreditați la vizita Sanctității sale de la Șumuleu Ciuc pot fi ridicate la sediul Consiliului Județean Harghita, Piața Libertății, nr. 5, Sala de Marmură, (dacă s-a cerut eliberarea acestora la Miercurea Ciuc) în perioada 30-31 mai, între orele 13:00 – 15:00.

 

 

Sajtóakkreditációk átvétele

Cu câteva zile înainte de 1 iunie 2019 când Papa Francisc va celebra Sfânta Liturghie la Șumuleu Ciuc, vă punem la dispoziție pe site-ul nostru Caietul Pelerinului care conține ordinea Sfintei Liturghii, cântecele, scurta descriere a Statuii de la Șumuleu Ciuc, precum și a vieții Sfântului Părinte, în limbile maghiară și română.