Rugăciune

Rugăciune în aşteptarea Sfântului Părinte

 

Părinte iubitor,
Tu l-ai ales
Pe Sfântul Părinte papa Francisc,
ca succesorul Sfântului Petru,
pentru cârmuirea Bisericii.
Duhul Sfânt
să ne călăuzească întâlnirea,
pentru a ne întări
în credinţa şi virtuţile străbunilor,
a ne încuraja
în speranţa stăruitoare,
a ne reînnoi
în iubirea lui Dumnezeu şi a aproapelui.

Sfântă Marie ocrotitoare
din Şumuleu Ciuc,
roagă-te pentru noi!

Amin.

 

IPS György Jakubinyi, arhiepiscop romano-catolic de Alba Iulia în circulara din 21. ianuarie 2019. recomandă ca această rugăciune să fie rostită după fiecare Sfântă Liturghie. Să ne rugăm cât mai des pentru vizita fructuoasă a Sfântului Părinte.

Noutăți

Verificare de securitate

Este important să subliniem faptul că toți pelerinii trebuie să se aștepte la un eveniment similar cu cel de Rusalii. În același timp, unicitatea și caracterul istoric al acestei ocazii, adică vizita Sfântului Părinte, necesită măsuri de securitate care sunt obișnuite și raționale în toate locurile în care Sfințenia Sa este prezent.

Accesul, poarta de securitate

Dacă ați efectuat o înregistrare individuală / de familie, în perioada 15-19 mai, ați primit pe adresa de e-mail pe care ați indicat-o, biletul pentru SECTORUL ROȘU.
 

Este posibil să nu fi primit încă biletul. VĂ RUGĂM SĂ VERIFICAȚI CONTUL SPAM / TRASH /MESAJE NEDORITE, deoarece este posibil ca biletul să fie acolo.
 

Badgeurile de presă pentru jurnaliștii acreditați la vizita Sanctității sale de la Șumuleu Ciuc pot fi ridicate la sediul Consiliului Județean Harghita, Piața Libertății, nr. 5, Sala de Marmură, (dacă s-a cerut eliberarea acestora la Miercurea Ciuc) în perioada 30-31 mai, între orele 13:00 – 15:00.

 

 

Sajtóakkreditációk átvétele

Cu câteva zile înainte de 1 iunie 2019 când Papa Francisc va celebra Sfânta Liturghie la Șumuleu Ciuc, vă punem la dispoziție pe site-ul nostru Caietul Pelerinului care conține ordinea Sfintei Liturghii, cântecele, scurta descriere a Statuii de la Șumuleu Ciuc, precum și a vieții Sfântului Părinte, în limbile maghiară și română.