Informaţii globale în legătură cu înregistrarea

Despre înregistrare în general

Pentru a putea participa la Sfânta Liturghie celebrată de papa Francisc la Şumuleu se pot face înregistrări individuale şi în grup. Înregistrarea tip familie se completează  ca o înregistrare individuală, iar la sfârşit adăugăm numele persoamelor din familie, un nume pe rând. În acest caz o persoană care se înregistrează poate să adauge încă 10 persoane ca şi membrii de familie. Este foarte important ca cei care se înregistrează să fie foarte atenţi la exactitatea datelor pe care le comunică, dacă adresa de e-mail nu este corectă, nu vom putea trimite biletele de intrare.

Înregistrarea în grup
Acordăm prioritate grupurilor, acestea vor ocupa locurile apropiate de altar. Pe biletele de grup nu vor fi trecute numele tuturor persoanelor care fac parte din grup. Dacă numele înscris în listă nu coincide cu cel din buletin, acest fapt nu va împiedica pe nimeni din grup să ajungă, împreună cu ceilalţi, la locul grupului din cadrul sectorului. Pentru fiecare grup responsabil este conducătorul grupului. Acesta trebuie să aibă buletin asupra sa. Este de datoria conducătorului grupului să trimită o listă cu numele persoanelor care fac parte din grup până la încheierea înregistrării pe adresa de e-mail pontifex@romkat.ro. Listele cu membrii grupului se completează după modelul pe care-l găsiţi la:
https://pontifex.ro/ro/content/download 
Înregistrarea este definitivă după ce conducătorul grupului a primit confirmare şi despre primirea listei de către organizatori. 
 

Înregistrare individuală
În cazul acesta pe bilet apare numele persoanei înregistrate. Acest bilet este trimis de către organizatori în e-mail. Acesta trebuie listat şi împreună cu buletinul persoanei înregistrate trebuie prezentat organelor care vor face controlul.

Sectorul pelerinilor cu nevoi speciale
Pelerinii care se înregistrează în sectorul pentru cei cu nevoi speciale (bătrâni, bolnavi cronici, familii cu copii mici, toţi cei care-şi doresc să participe la Sfânta Liturghie dar nu-şi pot permite să urce dealul), vor ocupa loc în faţa casei “Jakab Antal”, unde vor putea urmări Liturghia pe ecrane.

Ce se întâmplă dacă nu ne înregistrăm?
Cei care nu se înregistrează, vor putea privi de la o distanţă mare Liturghia, eventual pe ecrane. 

 

Data limită pentru înregistrare: 22 aprilie 2019
Formular înscrieri: https://pontifex.ro/ro/content/inregistrare
 

pontifex.ro

 

Noutăți

Câteva informații utile pentru pelerinii care vor veni la Șumuleu Ciuc cu ocazia vizitei Sfântului părinte Papa Francisc. 

Îi rugăm cu mult respect pe pelerinii participanți să se pregătească și să participe cu multă smerenie și evlavie la Sfânta Liturghie de la Șumuleu.

Pot participa și acei pelerini care nu s-au înregistrat, dar totuși doresc să participe la Sfânta Liturghie, organizatorii au delimitat sectoare și pentru ei.