Informaţii globale în legătură cu înregistrarea

Despre înregistrare în general

Pentru a putea participa la Sfânta Liturghie celebrată de papa Francisc la Şumuleu se pot face înregistrări individuale şi în grup. Înregistrarea tip familie se completează  ca o înregistrare individuală, iar la sfârşit adăugăm numele persoamelor din familie, un nume pe rând. În acest caz o persoană care se înregistrează poate să adauge încă 10 persoane ca şi membrii de familie. Este foarte important ca cei care se înregistrează să fie foarte atenţi la exactitatea datelor pe care le comunică, dacă adresa de e-mail nu este corectă, nu vom putea trimite biletele de intrare.

Înregistrarea în grup
Acordăm prioritate grupurilor, acestea vor ocupa locurile apropiate de altar. Pe biletele de grup nu vor fi trecute numele tuturor persoanelor care fac parte din grup. Dacă numele înscris în listă nu coincide cu cel din buletin, acest fapt nu va împiedica pe nimeni din grup să ajungă, împreună cu ceilalţi, la locul grupului din cadrul sectorului. Pentru fiecare grup responsabil este conducătorul grupului. Acesta trebuie să aibă buletin asupra sa. Este de datoria conducătorului grupului să trimită o listă cu numele persoanelor care fac parte din grup până la încheierea înregistrării pe adresa de e-mail pontifex@romkat.ro. Listele cu membrii grupului se completează după modelul pe care-l găsiţi la:
https://pontifex.ro/ro/content/download 
Înregistrarea este definitivă după ce conducătorul grupului a primit confirmare şi despre primirea listei de către organizatori. 
 

Înregistrare individuală
În cazul acesta pe bilet apare numele persoanei înregistrate. Acest bilet este trimis de către organizatori în e-mail. Acesta trebuie listat şi împreună cu buletinul persoanei înregistrate trebuie prezentat organelor care vor face controlul.

Sectorul pelerinilor cu nevoi speciale
Pelerinii care se înregistrează în sectorul pentru cei cu nevoi speciale (bătrâni, bolnavi cronici, familii cu copii mici, toţi cei care-şi doresc să participe la Sfânta Liturghie dar nu-şi pot permite să urce dealul), vor ocupa loc în faţa casei “Jakab Antal”, unde vor putea urmări Liturghia pe ecrane.

Ce se întâmplă dacă nu ne înregistrăm?
Cei care nu se înregistrează, vor putea privi de la o distanţă mare Liturghia, eventual pe ecrane. 

 

Data limită pentru înregistrare: 22 aprilie 2019
Formular înscrieri: https://pontifex.ro/ro/content/inregistrare
 

pontifex.ro

 

Noutăți

Verificare de securitate

Este important să subliniem faptul că toți pelerinii trebuie să se aștepte la un eveniment similar cu cel de Rusalii. În același timp, unicitatea și caracterul istoric al acestei ocazii, adică vizita Sfântului Părinte, necesită măsuri de securitate care sunt obișnuite și raționale în toate locurile în care Sfințenia Sa este prezent.

Accesul, poarta de securitate

Dacă ați efectuat o înregistrare individuală / de familie, în perioada 15-19 mai, ați primit pe adresa de e-mail pe care ați indicat-o, biletul pentru SECTORUL ROȘU.
 

Este posibil să nu fi primit încă biletul. VĂ RUGĂM SĂ VERIFICAȚI CONTUL SPAM / TRASH /MESAJE NEDORITE, deoarece este posibil ca biletul să fie acolo.
 

Badgeurile de presă pentru jurnaliștii acreditați la vizita Sanctității sale de la Șumuleu Ciuc pot fi ridicate la sediul Consiliului Județean Harghita, Piața Libertății, nr. 5, Sala de Marmură, (dacă s-a cerut eliberarea acestora la Miercurea Ciuc) în perioada 30-31 mai, între orele 13:00 – 15:00.

 

 

Sajtóakkreditációk átvétele

Cu câteva zile înainte de 1 iunie 2019 când Papa Francisc va celebra Sfânta Liturghie la Șumuleu Ciuc, vă punem la dispoziție pe site-ul nostru Caietul Pelerinului care conține ordinea Sfintei Liturghii, cântecele, scurta descriere a Statuii de la Șumuleu Ciuc, precum și a vieții Sfântului Părinte, în limbile maghiară și română.