Nem kapott belépőt?

Amennyiben egyéni/családi regisztrációt végzett, a regisztrációnál megadott e-mail címre május 15-19. között kiküldtük Önnek a PIROS 4-es szektorba szóló belépőjét.

Előfordulhat, hogy ön a jegyét még nem kapta meg. KÉRJÜK, VIZSGÁLJA ÁT A SPAM/LEVÉLSZEMÉT/KÉRETLEN LEVELEK MAPPA TARTALMÁT IS, mert előfordulhat, hogy levelezőfiókja oda helyezte a belépőt.

Amennyiben ezt a lépést is megtette már, írjon rövid üzenetet a pontifex@romkat.ro oldalra!

Ugyanakkor fontosnak tartjuk ismételten leszögezni, hogy regisztráció nélkül is részt lehet venni a pápai szentmisén az erre a célra kialakított szektorokban, kissé távolabb az oltártól.

Pontifex.ro

Aktuális

Vízi Elemér - Fotó: Magyar Kurír

„A pápának szívügye, hogy felnőtt egyházat szeretne, amely Isten lelkével együtt megy, együtt halad” – vallja Vízi Elemér csíkszeredai születésű jezsuita szerzetes, a jezsuita rend magyar rendtartományának provinciálisa, akivel Bodó Márta beszélgetett Ferenc pápáról, illetve a pápalátogatás lehetséges hozadékairól.

szekelykapu papalatogatas emlekere

„Őseidnek szent hitéhez, nemzetednek gyökeréhez, testvér, ne légy hűtlen soha!” – Wass Albert szavai olvashatók azon székelykapu kontyfáján, amelyet a Hargita, Maros, Háromszék, azaz a székely megyék összefogásának köszönhetően a június 1-jei csíksomlyói pápalátogatás tiszteletére állítottak fel a Hármashalom oltárhoz vezető makadám úton.